Veliki baner na svim stranicama - Baner 1

Ovaj baner je vidljiv na svim stranicama sajta i prikazuje se u vrhu stranice iznad oglasa. Link banera vodi ka svim vašim oglasima na sajtu. Baner se zakupljuje na 30 dana. Postoje više rotirajućih banera koji se smenjuju na 3 sekunde.

Naziv: Baner 1 Cena: 1000din/30dana

izgled velikog banera Zakupi

Veliki baner u DNU oglasa - Baner 2

Ovaj baner je vidljiv na svim oglasima i prikazuje se u dnu stranice ispod samog oglasa. Link banera vodi ka svim vašim oglasima na sajtu. Baneri se ređaju jedan ispod drugog. Novi baneri se pojavljuju u dnu, ali ukoliko redovno obnavljate baner, pozicija se podiže. ukoliko vam baner isteke, pa ga ponovo obnovite, vraća se na dno. 

Naziv: Baner 2 Cena: 750din/30dana

izgled velikog banera Zakupi

Veliki baner koji se pojavljuje kod određene marke vozila - Baner 3

Veoma efikasan baner, jer možete reklamirati vašu prodavnicu delova ili servis kada neko traži određenu marku vozila ili delova. Baner se prikazuje u vrhu stranice iznad oglasa. Baneri su rotirajući i smenjuju se na 3 sekunde. Link banera vodi do svih vaših oglasa. 

Naziv: Baner 3 Cena: 1000din/30dana

izgled banera za marke Zakupi

Mali baner sa desne strane na svim stranicama - Baner 4

Ovi baneri se prikazuju na svim stranicama sajta sa desne strane oglasa. Baner vodi do svih vaših oglasa na našem sajtu. Baner se zakupljuje na 30 dana. Novi baneri se postavljaju na dnu, ali ukoliko redovno obnavljate pretplatu, baner će imati višu poziciju. Ukoliko vam istekne pretplata, pa je ponovo obnovite, baner će opet biti na dnu. 

Naziv: Baner 4 Cena: 400din/30 dana.

izgled banera sa strane Zakupi

Veliki baner između oglasa - Baner 5

Ovaj baner je vidljiv na svim stranicama sajta i prikazuje se u između oglasa. Link banera vodi ka svim vašim oglasima na sajtu. Baner se zakupljuje na 30 dana. Pozicija novog banera je u dnu, redovnim obnavljanjem, baner se diže ka vrhu. Ukoliko vam istekne pretplata, pa ponovo obnovite, baner je opet na dnu liste. 

Naziv: Baner 5 Cena: 650din/30dana

izgled banera između oglasa Zakupi

Mali baner ispod kontakta - Baner 6

Ovi baneri se prikazuju na svim oglasima . Baner vodi do svih vaših oglasa na našem sajtu. Baner se zakupljuje na 30 dana. Baneri se smenjuju nasumično na 3 sekunde.

Naziv: Baner 6 Cena: 300din/30 dana.

izgled banera ispod kontakta Zakupi