Ukoliko vam je potrebna pomoć ili imate bilo kakvih problema prilikom postavljanja oglasa, uvek nas možete kontaktirati porukom.

UPOZORENJE: Niste prijavljeni!
Možete unositi oglase bez prijavljivanja, ali nećete moći da ih izmenite, produžite ili obrišete .
Molimo registrujte se i prijavite, za pun pristup svim opcijama. Registracija

Postavite novi oglas

Slika

Maksimalan broj slika: / 10

KategorijaPodaci o oglasu

Unesite naziv firme u naslov oglasa

Ukoliko je vaša usluga vezana za neku marku vozila i li više brendova, izaberite ispod, ukoliko nije, ostavite prazno.

Oglas

Odaberite jednu od opcija. Ukoliko kasnije želite da istaknete cenu, morate da odčekirate.
din

Vaši podaci

Na osnovu Člana 45. Zakona o oglašavanju Republike Srbije, da bi oglas bio objavljen na portalu Polovni-autodelovi.rs, oglašivač je dužan da prilikom postavljanja oglasa tačno popuni sledeću identifikaciju za objavljivanje oglasa. Ovi uneti podaci NEĆE biti javno dostupni na portalu i njih će Polovni-autodelovi.rs tretirati kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Član 301 (1) Ko unese netačan podatak, propusti unošenje tačnog podatka ili na drugi način prikrije ili lažno prikaže podatak i time utiče na rezultat elektronske obrade i prenosa podataka u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist i time drugom prouzrokuje imovinsku štetu, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Zabranjeno je postavljanje zaštitnih znakova proizvođača automobila (logoa) u okviru oglasa od strane pojedinaca i firmi koji nisu ovlašćeni da ga koriste.

Promoviši oglas

dinara
dinara

Pravila